puteri mama: GANU juara piala malaysia 2011
I'm not talkative . I love writing BUT not realy good . I love diet as well as sleep vs .
I ♥ my past. I ♥ my present. I’m not ashamed of what I’ve had, and I’m not sad because I have it no longer. and I ♥ to grave all the past and present here

Monday, October 24, 2011

GANU juara piala malaysia 2011

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

wah. confident jek tajuk entry. hekhek. insyaALLAH. x mustahil kan. GANU dah menang piala FA jun aritu. hadiah hari lahir yg bermakna buat saya. ;) .insyaALLAH x mustahil kan untuk menang satu lagik piala utk tahun nie. sempena tahun akhir Yang DiPertuan Agung kite yang hemsem yang juga org GANU kite -Sultan Mizan. 



tetiber teringat memori tgk bola kat hostel dulu.  dulu msa tahun 2001. time tu tgk TRG vs PERAK kat blik study hostel. kecoh bilik study kami jerit. warden & mak guard pon da surrender nak larang. hahaha. sama kuat oktaf jeritan ngan blik study boys. hehe. rindu sgt time sekolah dlu. rindu nyer kenangan di TERENGGANU.


dan insyaALLAH. harap nya TERENGGANU dpt balik piala malaysia lepas 10 tahun bertarung di padang. :) . apa pon, go ganu go!! semangat saya nak tgok team ganu maen. tambah tambah lagik sume hemsem hemsem. hik. gatai!

gambar dicurik dari facebook fan trg. TQ awak awak
saya jatuh cinta lagiks! ahaks >.< .tapi cinta saya pada ABDUL HADI YAHYA tak direstui apam saya. then saya jatuh cinta pulaks pada yg disebelah beliau. beliau juga hebat. skor gol sokmo :) 
wit ♥'s, puteri Mama

2 ulasan:

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

Hadi Yahya hensem haihhh!!!! Buat tak tidur malam :-)

puteri mama said...

heee...u make me jeles meyh.. :(
jgn lupa update blog yek if snap another pics of hadi. nak mencuci mata ;)